|
Autor |
Wiadomość |
MintyFresh
The Hits

|
Prince Live na YouTube :-) |
|
"The Prince Estate, in partnership with YouTube, will host a three-day streaming event of Prince and the Revolution: Live, a historic concert captured at the Carrier Dome in Syracuse, NY on March 30, 1985.
Prince and the Revolution: Live showcases Prince and his iconic band at the peak of their Purple Rain Tour, and was the first live concert footage that Prince officially released as both a television broadcast and home video. The audio from the concert has been remastered by longtime Prince mastering engineer Bernie Grundman, and will be available officially in digital format for the first time across all streaming and download partners on Friday, 15 May. Stream or download here https://lnk.to/PrinceLACD"
Link YT: https://www.youtube.com/watch?v=KRa8ZH_iOXo
_________________ "Bardzo lubię muzykę, myślę, że chyba dlatego, że tak mało jest moralna."
Hermann Hesse-Demian. |
|
Czw 14 Maj 2020 19:48 |
|
 |
cinnin
Graffiti Bridge

|
Re: Prince Live na YouTube :-) |
|
piękny koncert, dzięki za link
_________________ cinnin
Band? Yes. Anybody hot? No. You know why? Why? 'Cause we're cool, cool |
|
Pią 15 Maj 2020 13:34 |
|
 |
FAB
Administrator

|
|
|
Szkoda, że kotlety odgrzewają.
_________________ Ain't that a bitch! |
|
Pią 15 Maj 2020 17:55 |
|
 |
MintyFresh
The Hits

|
|
|
Kiedyś muszą się im skończyć te kotlety! 
_________________ "Bardzo lubię muzykę, myślę, że chyba dlatego, że tak mało jest moralna."
Hermann Hesse-Demian. |
|
Nie 17 Maj 2020 15:51 |
|
 |
FAB
Administrator

|
|
|
To ja może rozwinę mój post. Chodziło mi o to, że nagranie jest znane od lat. Pierwotnie pojawiło się na VHS, ostatnio jako DVD w Purple Rain Deluxe. Więc słabo, że z wielką pompą prezentują ten koncert, gdy mają w zanadrzu wiele innych smaczków 
|
Pon 18 Maj 2020 12:40 |
|
 |
MintyFresh
The Hits

|
|
|
Wiem, wiem FAB, jeden z najbardziej znanych koncertów wideo. Ale kiedyś sięgną głębiej do skarbca, nie będą mieli wyjścia!
Poza tym Prince - Originals bardzo miło mi się słucha, mimo że kotlety 
Hermann Hesse-Demian. |
|
Pon 25 Maj 2020 22:20 |
|
 |
FAB
Administrator

|
|
|
Tak, Originals jest bardzo fajne. Z jego wokalem te utwory brzmią zupełnie inaczej i całkiem świeżo.
|
Sob 30 Maj 2020 07:36 |
|
 |
|
|