|
Autor |
Wiadomość |
Thorne
1999

|
THE VAULT po śmierci Prince'a |
|
W związku z tym, że mocno wypadłem ze śledzenia nowości w świecie muzyki Prince'a, chciałbym zwrócić się do większych Fanów ode mnie z następującą prośbą:
czy moglibyście udzielić mi informacji, czy:
1. utwory nigdy niewydane za życia P. (a które rzekomo znajdowały się w sejfie, o którym P. tyle razy wspominał w różnych wywiadach) zaczęły jakoś po Jego śmierci "wyciekać" i "wychodzić na światło dzienne"? Pamiętam jakoś w pierwszym roku od śmierci, że pojawiały się na YouTube różne konta (zwłaszcza jedno), w ramach których publikowano wiele "nowych" utworów, a przynajmniej takie, na które nie udało mi się wcześniej natrafić w opasłych plikach z outtakies; nie mam jednak pewności, czy to był ten "właściwy wyciek";
2. jeżeli odpowiedź na pytanie pierwsze jest twierdząca, to czy mógłbym prosić o jakiś "cynk", gdzie mógłbym uzyskać dostęp do zbiorów z sejfu? Oczywiście, jeżeli taki dostęp byłby legalny.
W swoich pytaniach nie mam na myśli tych wszystkich oficjalnych wydań, które się pojawiały na rynku, zwłaszcza tych "remasterów" przeróżnej maści, bo o nich wiem.
Po prostu interesuje mnie to, czy coś dzieje się realnie w temacie publikowania utworów z sejfu, czy może olbrzymie (podobno) zbiory P., które trzymał w ukryciu, dotychczas są trzymane w ukryciu...
Z góry dzięki za pomoc!
|
|
Czw 16 Gru 2021 15:32 |
|
 |
FAB
Administrator

|
|
|
Zawartość "Skarbca" znajduje się pod opieką funduszu powierniczego i nic poza oficjalnymi wydawnictwami póki co nie ujrzało światła dziennego. Oczywiście od czasu do czasu pojawiają się jakieś bootlegi, ale z reguły to albo odgrzewane kotlety, albo jakieś nagrania koncertowe.
_________________ Ain't that a bitch! |
|
Pią 17 Gru 2021 20:23 |
|
 |
|
|