Autor |
Wiadomość |
FAB
Administrator

|
|
|
Do wiadomości wszystkich zainteresowanych:
Wszystkie koncerty z Londynu (włączając aftershows), zostały nagrane przez fanów w postaci audio. Cztery koncerty główne zostały też nagrane na dvd... przynajmniej o tylu na razie wiadomo
Z góry informuję, że nie mam ich, powyższa wiadomość jest tylko w celach informacyjnych.
_________________ Ain't that a bitch! |
|
Wto 25 Wrz 2007 12:02 |
|
 |
GrublukTheGrim
New Power Soul

|
|
Wto 25 Wrz 2007 13:16 |
|
 |
Darth_Gem
Prince

|
|
|
ja nie mam za bardzo dostepu do "podziemia".
Podzielcie sie jak cos znajdziecie, plis........
_________________ Dark Side ia a path 2 many abilities, some considered unnatural.. |
|
Nie 21 Paź 2007 09:45 |
|
 |
carolinah
Diamonds and Pearls

|
|
Nie 21 Paź 2007 18:47 |
|
 |
Darth_Gem
Prince

|
|
|
Ik hoop zo 
_________________ Dark Side ia a path 2 many abilities, some considered unnatural.. |
|
Nie 21 Paź 2007 23:21 |
|
 |
Arachne
The Gold Experience

|
|
Wto 01 Sty 2008 10:29 |
|
 |
GrublukTheGrim
New Power Soul

|
|
|
Koncerty Prince'a i Led Zeppelin to starcie gigantów. Jednak zastanawiam się czy Książę byłby w ogóle na tej liście, gdyby dał tylko standardową ilość show w Londynie (mam na myśli 2-4 koncerty)?...
P.S. Z nowym rokiem nowe nadzieje. Choć rozmowy P. z PFU nie przynoszą oczekiwanych rozwiązań, mam nadzieję że 2008 będzie dobry dla nas wszystkich - fanów! 
_________________ Skrzydła Gryfa - blog o fantastyce. |
|
Wto 01 Sty 2008 19:59 |
|
 |
Arachne
The Gold Experience

|
|
|
W polskiej telewizji kiedy robili te zestawienia o wydarzeniach muzycznych w ubiegłym roku (Teleexpress, tele-morele i inne tego typu mutacje) wspominali tylko o Led Zeppelin. Natomiast to co się słyszy z zagranicy (tzn. to, co można przeczytać w różnych źródłach, niekoniecznie zawsze obiektywnych) to bardziej wspomina się O2 i 21 koncertów. Jakby te 21 koncertów było w Las Vegas, to nikt by słowa nie powiedział i albo po prostu zjechał Księcia za kolejne pójście na łatwiznę (te cztery miesiące w Mieście Grzechu wydają mi się lekką przesadą). Prince wybrał Londyn - stolicę europejską, co ludzie bardzo doceniają. Wiemy jednak, że koncert Led Zeppelin był wielkim wydarzeniem. U Prince'a tych wydarzeń było 21 i to lekko mniejszych... (bo on gra prawie cały czas z niewielkimi przerwami) Różnica formatu widoczna, ale kto był "lepszy"? Dla mnie zwycięzca nie istnieje. Muzyka jest jedna, a każdy koncert ma swoją indywidualną i niepowtarzalną wartość.
Odpowiadam na pytanie Grubluk: nie byłby, chyba że w czasie tych koncertów wylądowałoby UFO, a z niego wylazło 21 klonów Księcia...
_________________ Love preys the living and praises the dead
In the heart of our hearts by death we were wed...
www.treksfera.pl |
|
Sro 02 Sty 2008 12:50 |
|
 |
GrublukTheGrim
New Power Soul

|
|
Sro 02 Sty 2008 17:46 |
|
 |
Arachne
The Gold Experience

|
|
|
Trzeba zacząć oznaczać jakoś te retoryczne pytania, bo z samego tekstu trudno mi wywnioskować bez usłyszenia tonu głosu.
Czyli Grubluk, mówisz, że też byś chciał 21 Prince'ów w jednym miejscu? (może być retoryczne, ale nie musi )
_________________ Love preys the living and praises the dead
In the heart of our hearts by death we were wed...
www.treksfera.pl |
|
Sro 02 Sty 2008 21:30 |
|
 |
GrublukTheGrim
New Power Soul

|
|
|
Bardziej chodziło mi o to, że pojedynczy koncert Prince'a byłby wydarzeniem roku gdyby facet nie grał na żywo kilka dekad, tak jak Led Zeppelin.
_________________ Skrzydła Gryfa - blog o fantastyce. |
|
Sro 02 Sty 2008 22:12 |
|
 |
Funky
Graffiti Bridge

|
|
|
To mu raczej nie grozi.
Chociaż przy takim traktowaniu fanów może będzie grał dla pustej sali ]:->