|
Autor |
Wiadomość |
Tande
Diamonds and Pearls

|
Prince w czasach koronawirusa. |
|
No jeszcze tego tu brakowało
Piszcie, jak żyjecie, zdrowi, w 4 ścianach?
_________________ Hit and Run - WIELKIE BUM i uciekł nam  |
|
Nie 05 Kwi 2020 13:20 |
|
 |
nasibu
Diamonds and Pearls

|
|
|
No właśnie miałem wrażenie, że wraz z ograniczeniami wszem i wobec dotarły one również tutaj, bo zrobiło się cicho jakby Was wyludniło
Mimo, że dawno już nic nie pisałem, śledzę wątki.
W odpowiedzi na pytanie - no cóż, nie jest łatwo całej mojej rodzinie. Pracujemy zdalnie, dzieciaki ( 15 i 19 ) też uczą się zdalnie - choć z nimi akurat i całym szkolnictwem to pisane kijem o wodzie. W politykę jednak nie wchodzę...
Znacie to: do sklepu wysyła się tego, kogo najmniej żal w rodzinie..., a że mieszkam z teściami, to wiecie kto jeździ z listami zakupów do Oszą?
Pod koniec zeszłego roku kupiłem dwa bilety na Kravitza w czerwcu... no cóż, jeszcze nie widziałem oficjalnej informacji o odwołaniu koncertu, ale wszystko na to wskazuje... [/img]
_________________ Peace and be wild  |
|
Nie 05 Kwi 2020 17:58 |
|
 |
cinnin
Graffiti Bridge

|
|
|
Nam udało się jeszcze rzutem na taśmę 8 marca zobaczyć koncert Ralpha Kamińskiego. Ma genialny głos, powinien być wielką gwiazdą jak będzie się nadal tak rozwijał. Można znaleźć łatwo na YT ale próbka tego co portafi Ralph na żywo z pierwszej płyty, nie sposób przejść wobec tego obojętnie
https://www.youtube.com/watch?v=sNPq0Y16keo
_________________ cinnin
Band? Yes. Anybody hot? No. You know why? Why? 'Cause we're cool, cool |
|
Nie 05 Kwi 2020 23:20 |
|
 |
FAB
Administrator

|
|
|
Z powodu przełożenia Montreux Jazz Festival zostały udostępnione nagrania koncertów wielu wykonawców z poprzednich edycji. Ponad 30 nagrań koncertów: Santana, Alanis Morissette, Wu-Tang Clan, Johnny Cash, Alice Cooper i inni
Wystarczy się zarejestrować pod poniższym linkiem (1), wpisać kod (2), a następnie będąc zalogowanym wejść na najniższy link (3) i powinniście mieć dostęp do koncertów.
(1)
(2)
KOD: FREEMJF1M
a potem oglądamy i słuchamy
(3)
_________________ Ain't that a bitch! |
|
Sro 08 Kwi 2020 13:35 |
|
 |
Tande
Diamonds and Pearls

|
|
|
Hmmm...było takie zdjęcie Prince'a w maseczce. Jakoś koniec lat 80tych? 
_________________ Hit and Run - WIELKIE BUM i uciekł nam  |
|
Nie 07 Cze 2020 13:08 |
|
 |
|
|