Autor |
Wiadomość |
pitrzel
Purple Rain

|
Spotkanie fanów |
|
Hej witam was po długiej przerwie, przez dłuższy czas tutaj nie zaglądałem. Czy ktoś byłby chętny na jakieś spotkanie fanów pełne muzyki P., być może seansu jakichś koncertów? (mam dość bogate bootlegowe archiwum, pewnie nie tylko ja tutaj ) Na razie bez żadnych konkretów, chcę tylko wybadać zainteresowanie.
_________________ 'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!' |
|
Nie 05 Maj 2019 14:03 |
|
 |
pitrzel
Purple Rain

|
|
|
Widziałem większość z was tylko raz na Openerze i fajnie było by się spotkać, coś wypić, podyskutować 
_________________ 'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!' |
|
Nie 05 Maj 2019 14:06 |
|
 |
FAB
Administrator

|
|
|
Gdzie i kiedy?
_________________ Ain't that a bitch! |
|
Sro 08 Maj 2019 08:58 |
|
 |
MintyFresh
The Hits

|
|
|
Wstępnie na tak 
_________________ "Bardzo lubię muzykę, myślę, że chyba dlatego, że tak mało jest moralna."
Hermann Hesse-Demian. |
|
Czw 09 Maj 2019 17:21 |
|
 |
pitrzel
Purple Rain

|
|
|
Tak jak napisałem, chcę po prostu wybadać zaintersowanie, jeśli chodzi o czas to obstawiałbym jakoś lipiec/sierpień, a miejsce tak naprawdę do ustalenia.
|
Czw 09 Maj 2019 18:11 |
|
 |
Filip
Prince

|
|
|
Byłoby zacnie
|
|
Nie 19 Maj 2019 18:56 |
|
 |
Tande
Diamonds and Pearls

|
|
|
Widzę, że ochota jest tylko nic z tego nie wychodzi.
W tym roku miła 10 lat od mojego 1 spotkania z Wodzami przy Prince Street w Warszawie. Ostatnio było muzyczne spotkanie przy Kredytowej u Hirka ? Kilka lat już chyba mineło...
yyyyyy...7 czerwca w tym roku wypada akurat w niedzielę.
Co na to szefostwo?
_________________ Hit and Run - WIELKIE BUM i uciekł nam  |
|
Nie 01 Gru 2019 14:39 |
|
 |
cinnin
Graffiti Bridge

|
|
|
7 czerwca, spojrzę do kalendarza.
Możemy się spotkać, po muzyce z Harlemu pt "Tribute to Prince", zaśpiewali hity np. Purple Rain, gdyby ktoś nie znał. i ogólnie fajnie było, praise the Lord, Hallelujah i te sprawy. Ale wracając do tematu, przed świętami why not gdzies w wwa. Rzućcie hasło.
_________________ cinnin
Band? Yes. Anybody hot? No. You know why? Why? 'Cause we're cool, cool |
|
Nie 01 Gru 2019 23:16 |
|
 |
|