Autor |
Wiadomość |
MintyFresh
The Hits

|
|
|
Prince zawsze miał kontrowersyjne stroje, trudno by w XXI wieku i z 50ką na karku nosił koronki . Ja tam tęsknie za jego garniturami.
_________________ "Bardzo lubię muzykę, myślę, że chyba dlatego, że tak mało jest moralna."
Hermann Hesse-Demian. |
|
Sro 05 Wrz 2012 15:42 |
|
 |
Tande
Diamonds and Pearls

|
|
|
Teraz królowie i książęta noszą garnitury, w czasach Wazów nosili koronki. Bez względu na wiek.
_________________ Hit and Run - WIELKIE BUM i uciekł nam  |
|
Sro 05 Wrz 2012 18:43 |
|
 |
kaem
The Hits

|
|
|
Nie byłbym taki surowy w ocenie. Psychodelizm kolorów pasuje do Prince'a i funku i nie jest wynalazkiem a.d. 2012. Nie rozumiem tylko tej opaski na oczy. ...Bo to taka, co się ją kładzie, by zasnąć. Prince śpiewa teraz tylko ballady? 
_________________ last |
|
Sro 05 Wrz 2012 22:34 |
|
 |
Tande
Diamonds and Pearls

|
|
|
Opaskę to miał (czy tez chustę) na oczach w czasach albumu Wówczas nosił też czapkę ala policja/marynarka wojenna z taką zasłoną z koralików na muchy 
_________________ Hit and Run - WIELKIE BUM i uciekł nam  |
|
Czw 06 Wrz 2012 18:00 |
|
 |
Jakub
Around The World In A Day

Dołączył: 18 Gru 2007 Posty: 346 Skąd: Moszczenica / woj. Łódzkie |
|
|
|
Wydaje mi się, że to nawet były łańcuchy Tak czy siak coś ta opaska oznacza Tylko co ? I am here where R U ? A może Książę miał podbite oko Nie no żarty Jakaś wizja artystyczna w tym jest. I można powiedzieć, że znowu mu się udało, bo zauważcie, że bardzo nas to intryguje/irytuje/denerwuje 
_________________ last.fm
facebook |
|
Czw 06 Wrz 2012 23:52 |
|
 |
nasibu
Diamonds and Pearls

|
|
|
Nieważne jak, ważne, że gadają... To do Małego niepodobne ale chce się chłop pokazać i zaistnieć.
_________________ Peace and be wild  |
|
Pią 07 Wrz 2012 10:24 |
|
 |
pitrzel
Purple Rain

|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=WvdiJYGf2JU&feature=player_embedded Swoją drogą niezła jest ta nowa perkusistka...
Niech się pozbędzie Shelby, już lepiej żeby puszczał gotowe swoje chórki, jak podczas koncertów The Gold Experience.
Ile razy można słuchać Shelby mówiącą "Put your hands up"...
_________________ 'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!' |
|
Pią 07 Wrz 2012 14:56 |
|
 |
MintyFresh
The Hits

|
|
|
pitrzel - no całkiem niezła laseczka 
_________________ "Bardzo lubię muzykę, myślę, że chyba dlatego, że tak mało jest moralna."
Hermann Hesse-Demian. |
|
Pią 07 Wrz 2012 15:00 |
|
 |
pitrzel
Purple Rain

|
|
|
Chodziło mi o jej umiejętności, ale temu drugiemu też nie zaprzeczę... 
_________________ 'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!' |
|
Pią 07 Wrz 2012 21:30 |
|
 |
cinnin
Graffiti Bridge

|
|
|
Ile razy można słuchać Shelby mówiącą "Put your hands up"...[/quote]
i tak jest lepsza niż the prodigy, niejaki maxim podczas koncertów jak mantrę krzyczy: "all my people" a właściwie to cześciej "all my f...ing people" i wszyscy to uwielbiają. zresztą hande hoch jest krótsze i bardziej treściwe
_________________ cinnin
Band? Yes. Anybody hot? No. You know why? Why? 'Cause we're cool, cool |
|
Nie 09 Wrz 2012 18:06 |
|
 |
|